Neisa – din IT Service Partner – der optimerer din IT-infrastruktur og IT-drift

IT-Service er et sammenspil mellem hardware ydelser og software ydelser – ofte lanceret som en “as-a-Service (aaS)”. Det er et forholdsvis nyt begreb, der anvendes i flæng i mange sammenhænge – f.eks. Device-as-a-Service, Print-as-a-Service, Network-as-a-Service, Software-as-a-Service etc. Wikipedia gør os ikke meget klogere. Her listes 22 implementering af “aaS”. Dog står der, at det er en ydelse, der stilles til rådighed for kunden som en service.

Demokratisering af IT-infrastruktur

Kort fortalt kan vi sige, at der er tale om en “demokratisering af IT-infrastruktur” i og med at alle med en “aaS” kan tilgå en efterhånden stor mængde ydelser uden den større tekniske kompetence og med med udgangspunkt i favorable prismodeller. 

Digital transformation

Mange virksomheder er i øjeblikket i gang med en digital transformation, og her er nogle af nøgleordene – fleksibilitet og agilitet – evnen til at omstille og tilpasse sig nye markedsvilkår med stor hastighed. Proprietære systemer eller blot indkøbte standard løsninger, kan simpelthen ikke omstilles hurtig nok. Læg dertil andre store trends som fuld mobilitet og datatilgængelighed 24/7, så er kravene til IT-infrastrukturen, som både konkurrencesituationen og brugerne stiller, steget markant de seneste år, og vil fortsætte med at øges.

I dag taler man ikke om IT-brugere men IT-forbrugere!

 

IT-service