Neisa udnævnt til Citrix Service Provider

Neisa er netop blevet udnævnt til Citrix Service Provider

Som et led i Neisa’s bestræbelser på at udbygge vores Managed IT Service områder er Neisa blevet udnævnt til Citrix Service Provider. Det er specielt Neisa Client Management, der vil nyde godt af denne kompetence opbygning.

Vi vil have speciel fokus på Citrix XenMobile, Citrix XenApp & XenDesktop og Citrix XenServer produkterne.

Som Citrix Service Provider har Neisa adgang til en portefølje af abonnementsbaserede teknologier, herunder Desktops-as-a-Service (DaaS), applikationshosting, mobilitetsløsninger og fildeling og synkronisering.

Håndter alle dine endpoints i en komplet enterprise mobility management løsning

Installer Citrix XenMobile på kun to timer og få fuld adgang til en enterprise mobility management solution med bl.a.:

  • Samlet administration af endpoints
  • Administration af mobile devices
  • Administration af mobile applikationer
  • Administration af mobilt indhold
  • Sikker netværksgateway
  • Mobile produktivitets-apps på enterprise-niveau

Som del af et workspace centraliserer XenMobile administrationen af mobile devices, traditionelle desktops, bærbare computere og IoT gennem en enkelt platform.

Giver sikker fjernadgang til medarbejdere og reducerer it-omkostningerne

Kun Citrix leverer en helt virtuel app- og desktop-løsning, der opfylder alle din virksomheds behov.  Giv medarbejdere frihed til at arbejde hvor som helst, mens du reducerer IT-omkostningerne.  Levér Windows, Linux, web og SaaS-applikationer eller fuldt virtuelle desktops fra en hvilken som helst cloud – offentlig, on-premise eller hybrid.

Håndter it-datacentrets udfordringer i moderne virksomheder

Citrix XenServer er en førende platform til virtualiseringsadministration, optimeret til applikations,- desktop- og servervirtualiserings-infrastrukturer. Konsolidering og containment af workloads på XenServer giver organisationer inden for enhver vertikal og af enhver størrelse mulighed for at transformere deres virksomheds it-infrastrukturer.