Lej en IT-arbejdsplads for kun 385 kr. per måned

Neisa Client Management – en effektiv IT-arbejdsplads løsning.

Hos Neisa kan du leje en komplet IT-arbejdsplads inkl. en række ydelser. Dette medfører, at dine medarbejdere får hjælp når de har brug for det og at IT-arbejdspladsen fungerer optimalt.

En medarbejder, der koster 35.000 kr. i månedsløn, har en timeomkostning på 235 kr. Hvis Client Management kan levere blot 1 time mere effektiv arbejdstid per måned per medarbejder, så er omkostningen tjent hjem. Tænk f.eks. i nedetid – blot 1 time sparet her – betaler ydelsen.

Med Neisa Client Management – også kaldet Workspace-as-a-service (WaaS) betragtes den digitale arbejdsplads – i hele dets livscyklus – som en komplet end-to-end-løsning, med det formål, at øge arbejds-glæden og produktiviteten parallelt med at virksomhedens IT-sikkerhed, agilitet og tilpasningsevne øges. Og ja – så kan der også spares en del på IT-vedligehold – penge, der så kan anvendes med et mere strategisk sigte.

I samarbejde med førende forhandlere leveres Neisa Client Management til ønsker at leje IT-arbejdspladsen med fuld fleksibilitet.

Vores autoriserede salgspartnere står klar til at drøfte dette med dig.