Endpoint Management

 

Endpoint Management er én af fem grundpiller i en softwaresuite som samlet set er den komplette og ultimative styring af alle endpoints (PC, Tablet, Smartphone eller printer).  Eller mere præcist alle enheder der har en ip-adresse. Endpoint Management håndterer alle gængse styresystemer (Windows, Mac, Linux, IOS, Android).

Som standard er en række plugins til eksterne systemer inkluderet, f. eks SCCM og Autopilot fra Microsoft. Det betyder at man fra samme konsol kan administrere eksterne systemer, også kaldet Co-Management.

Med implementering af Endpoint Point Manager er det slut med mange tekniske discipliner, da logon scripts og GPO (Group Policies) bliver erstattet af en struktureret og logisk konfigurering  fra konsollen, samt ikke mindst et perfekt overblik til gavn for senere tilpasninger. Virksomheden bliver på den måde uafhængig af  IT nøglepersoner som måtte sidde inde med værdifuld teknisk viden omkring GPOére og logon scripts.

Endpoint Manager ON/OFF boarder brugere med udgangspunkt i en rollebaseret model, og tildeler adgange til filer, printere, mv. Alle tildelinger og adgange logges, således at man altid kan rapportere “hvem har haft adgang til hvad og hvornår” 

 

 

Kontakt os:

Kontor

NEISA Denmark A/S

Roholmsvej 10R 2620 Albertslund

Teglbækvej 8, 8361 Hasselager

CVR 78731311

Åbningstider

Mandag-Fredag: 8.00 - 16.00
Lørdag-Søndag: Lukket

Telefon