Endpoint Security

 

Endpoint Security er én af fem grundpiller i en softwaresuite som samlet set er den komplette og ultimative styring af alle endpoints, såsom PC, Tablet, Smartphone eller printer.  Eller mere præcist alle enheder der har en ip-adresse. Endpoint Management håndterer alle gængse styresystemer, så som Windows, Mac, Linux, IOS og Android.

Som standard er en række plugins til eksterne systemer inkluderet, f. eks SCCM fra Microsoft. Det betyder, at fra samme konsol kan man administrere eksterne systemer – man kalder det Co-Management. 

Konfigurering og drift foregår fra samme intuitive konsol, deraf navnet Unified Endpoint Management.

Security modulet består af flere services, som kan konfigureres og sættes i drift individuelt og uafhængigt af hinanden. Security modulet opdeles i tre hovedkategorier – Patch Management – app control – white/black label.

Patch Management er nok det mest komplette Patch Management katalog på verdensplan. Faktisk er det mere end et katalog, idet indsamling sker hos mere end 50 betydelige leverandører. Herefter testes alle patches på en række applikationer i et større community, som har ønsket at deltage i denne machine leasing proces. Patch kataloget bliver gjort tilgængelig via en Cloud service.

White & black labeling betyder, at virksomheden kan definere hvilke applikationer man har tillid til (white label) at afvikle i virksomheden. Man kan også gøre det modsatte (Black label). Kombineres dette med app control, giver det stor sikkerhed for, at medarbejdere ikke uforvarende kommer til at åbne en vedhæftet fil, som viser sig måske at være ransomware. 

     

Kontakt os:

Kontor

NEISA Denmark A/S

Roholmsvej 10R 2620 Albertslund

Teglbækvej 8, 8361 Hasselager

CVR 78731311

Åbningstider

Mandag-Fredag: 8.00 - 16.00
Lørdag-Søndag: Lukket

Telefon