IT-konsulenter fra Neisa - når det brænder på

Neisa tilbyder IT-konsulenter, der kan springe til med kort varlse, når du skal håndtere dine digitale udfordringer.

Neisa leverer ad hoc IT-konsulenter i form af onsite tekniske konsulenter, IT-kyndige medarbejdere til fysiske konfigurationsopgaver, HelpDesk funktion el.lign. i en kortere eller længere periode.

Det kan typisk være i forbindelse med interne spidsbelastninger, f.eks. i ferietider, ved flytning, større installationsopgaver eller ved behov for specialkompetencer.

Vores IT-konsulenter er specialister, der har en omfattende viden og certificerede kompetencer inden for specifikke områder såsom netværksopsætning, konfigurering af hardware eller andre af de mange udfordringer, der dagligt dukker op i komplekse IT-systemer.

_Q2A8717

IMAC (D) Tekniker

personas_1

De primære funktioner omfatter IT-installationsopgaver (Install), at flytte IT udstyr (Move), at tilføje IT-udstyr (Add), at ændre i IT-installation (Change) og at slette data (Delete).

Adm. Tekniker

personas_2

De primære funktioner omfatter administrative opgaver og/eller sekretærfunktion i f.eks. IT-afdelingen, salgsafdelingen, logistik og kundeservice, hvor gode IT-færdigeheder i IT Service Management, CRM, ERP og Office 365 er en forudsætning.

Support Tekniker

personas_3

Om det er god kundeservice (HelpDesk) eller mere teknisk assistance til jeres IT-afdeling (ServiceDesk), så kan Neisa levere begge profiler.

Service Tekniker

personas_4

At installere, vedligeholde og reparere stationære produkter som f.eks. Pc'er, arbejdsstationer, printere, terminaler og tilhørende enheder. Arbejdet kan også indebære opgradering af eksisterende systemer og afslutning af rutinemæssige vedligeholdelseaktiviteter.

Rådgivende Tekniker

personas_5

At fungere som mid-level support i implementeringen af ​​eller udviklingen af eksisterende IT-infrastruktur - inkl. netværk, Back Office og desktop systemer.


Dagspris: 5.000 kr.

Timepris: 850 kr.


Dagspris: 4.000 kr.

Timepris: 700 kr.


Dagspris: 4.000 kr.

Timepris: 700 kr.


Dagspris: 6.500 kr.

Timepris: 1.050 kr.


Dagspris: 6.500 kr.

Timepris: 1.050 kr.

Udfyld formular for et tilbud

IT-konsulent tilbud
Med denne form kan du beskrive opgaven hvorefter vi sender et tilbud.

Firmaoplysninger

Vælg tekniker

Rejseomkostninger: 4 kr. per km. / 750 kr. per time

Vælg periode

Anfør hvornår teknikeren skal påbegynde opgaven
Anfør hvornår teknikeren skal afslutte opgaven

Yderligere informationer

Udvalgte firmaer, der anvender IT-konsulenter fra Neisa.

Vestas
Astellas_Pharma_logo
folketinget
hp
DR
logo_banner