Neisa Denmark A/S

Nordisk IT service & support

IT Værksteds Service

Spring køen over på garantisager

Vores værksted er omdrejningspunkt hos Neisa Denmark. I kraft af et højt kompetenceniveau samt vores autorisationer med førende producenter, er det på værkstedet, vi skaber værdi for jer.

Fejler IT-udstyr, der stadig er under garanti, kan I med fordel fejlmelde det direkte til Neisa, uden først at skulle tage kontakt til producenten. Vi har autorisation til at behandle jeres fejlmeddelelse med det samme, - og I sparer tid.

Mere om Fejlmelding af IT-udstyr 
Online fejlmelding

Kontakt til Neisa vedr. fejlmeddelelser: Tlf. 4657 0445

Drive-in service – vi fixer dit IT-udstyr, mens du venter

Ingen bryder sig om at vente i dagevis på reparation. Vi forstår jeres behov for hurtig værkstedsservice. Hos os kan I få udført reparationen, mens I venter – og vel at mærke på et tidspunkt, I selv har valgt.

Reparationen udføres på alle de produkter, vi er autoriseret på, uanset om jeres udstyr er omfattet af garanti. Vi byder på kaffe og WIFI, mens I venter.

I kan selv foretage en online tidsbestilling til service. Jo før I booker tid til drive-in service, jo bedre mulighed har Neisa for at skaffe eventuelle reservedele hjem til tiden.

Af hensyn til planlægningen på vores værksted, er det dog kun mod forudgående tidsbestilling, vi kan love at stå klar til at udføre reparationer, mens I venter.

Book tid til Drive-in Service