Neisa Denmark A/S

Nordisk IT service & support

IT Service & Support

Neisas servicerer hele eller enkelte dele af virksomheders IT-løsning, fra smartphones, tablets og pc’ere til jeres multifunktionsprintere og servere.

Driftsikker IT-support, all-inclusive

Vi tilbyder komplette løsninger, der inkluderer alle de funktioner, der skal til for at opnå en driftsikker IT-løsning. Et konventionelt all-inclusive koncept.

Neisa kan levere ad hoc services i form at konsulenttjenester, desksite funktion el.lign. i en kortere eller længere periode. Det kan typisk være i forbindelse med interne spidsbelastninger, f.eks. i ferietider, ved flytning eller ved behov for specialkompetencer.

Behovstilpasset IT-løsning

Hos Neisa tænker vi løsningsorienteret, fordi det giver størst værdi for jer. Derfor tilbyder vi at tage et overordnet blik på jeres IT-løsning. Vi skræddersyr en komplet løsning, der tager afsæt i jeres behov, således at IT-supporten understøtter virksomhedens overordnede IT-løsning.

Landsdækkende IT-support

Uanset om I har brug for support på hele eller dele af jeres løsning, så kan vi hjælpe med at sikre jeres IT-løsning upfront. Og når fejl opstår, står vores landsdækkende beredskab klar til at rykke ud med support onsite på jeres lokation eller på vores eget værksted.